Zavolejte nám +32 (0) 15 275 919

Filtrování čokolády

Samočistící Russell Eco Filter® zvyšuje kvalitu nově vyrobené a přepracované čokolády
Russell Eco Filter® poskytuje během zpracování potravinářských hmot, například čokolády, řadu signifikantních výhod

Nově vyrobená a přepracovaná čokoláda je před litím do forem filtrovaná pomocí Russell Eco Filter® aby byly odstraněny všechny nečistoty. Ukázka zde

Lehce zabudovatelný design umožňuje jednoduchou instalaci do již existujícího potrubí. Opláštění udržuje teplotu produktu

Filter Management System™ (FMS) nepřetržitě monitoruje proces filtrace, což umožňuje udržovat účinnost filtru a snížit zapojení operátora

FMS nabízí časově řízený ventil, který automaticky po uplynutí přednastaveného intervalu vypustí nadrozměrné částice

Minimalizujte plýtvání produktem prostřednictvím přesného vyladění otevíracích časů samostatného vypouštěcího ventilu

Zavedení dvojitého vypouštěcího ventilu pomůže dále redukovat produktové ztráty a odstranit tlak v odpadním potrubí

Pro zjištění, jak Vám můžeme pomoci s Vašimi specifickými požadavky, Nás Kontaktujte.

Kontaktujte nás