Zavolejte nám +32 (0) 15 275 919

Vzduchové sítování cukru u společnosti Ferrara Pan Candy

Monday, 9th October, 2017

Společnost Ferrara Pan Candy udržuje standard kvality s pomocí Russell Blow Thru Sieve

Společnost Ferrara Pan Candy vyrobí zhruba 340 tun cukrovinek za den. Aby bylo možné udržet tuto úroveň výroby, je do továrny doručeno přes 450 tun cukru každý týden. I když se jedná o cukr rafinovaný, Ferrara se potřebuje ujistit, že se v něm nenachází žádná melasa, minerály nebo jiné necukrové kontaminace a cizí objekty, které mohly vstoupit do produktu během plnění přepravních vagónů nebo v průběhu transportu. Z toho důvodu se Ferrara rozhodla zainvestovat do sítovacího systému, který by odstranil veškeré znečištění z cukru mezi jeho přesunem ze sila do jednotlivých výrobních linek a tím zabezpečil zlepšení jeho kvality.

Blow Thru Sieve zabezpečení kvality vstupních materiálů

Po konzultaci s reprezentantem společnosti Russell Finex bylo rozhodnuto, že vibrační třídiče Russell Blow Thru Sieve™ bude v případě této aplikace nejvhodnějším řešením, jelikož odstraňuje kontaminace z prášků během fáze vzduchové přepravy a tím zajišťuje kvalitu produktu bez ohrožení výkonu. Zařízení bylo sestavené na míru tak, aby lépe odpovídalo zadání a bylo vybaveno magnetický separator Easy-Clean Magnetic Separator™, který odstraní veškeré železité znečištění.

Stáhněte si celý článek: Kontrolní sítování cukru u společnosti Ferrara Pan Candy

Kontaktujte Russell Finex, abyste zjistili, jak lze přizpůsobené separační řešení společnosti Russell Finex splnit přesně podle vašich požadavků

 

<< Back

Kontaktujte nás



Blog vyhledávání

Kategorie Blog