Filtrování Čokolády
Russell Eco Filter® poskytuje během zpracování potravinářských hmot, například čokolády, řadu signifikantních výhod
Nově vyrobená a přepracovaná čokoláda je před litím do forem filtrovaná pomocí Russell Eco Filter® aby byly odstraněny všechny nečistoty. Ukázka zde
Lehce zabudovatelný design umožňuje jednoduchou instalaci do již existujícího potrubí. Opláštění udržuje teplotu produktu
Filter Management System™ (FMS) nepřetržitě monitoruje proces filtrace, což umožňuje udržovat účinnost filtru a snížit zapojení operátora
FMS nabízí časově řízený ventil, který automaticky po uplynutí přednastaveného intervalu vypustí nadrozměrné částice
Minimalizujte plýtvání produktem prostřednictvím přesného vyladění otevíracích časů samostatného vypouštěcího ventilu
Zavedení dvojitého vypouštěcího ventilu pomůže dále redukovat produktové ztráty a odstranit tlak v odpadním potrubí
Pro zjištění, jak Vám můžeme pomoci s Vašimi specifickými požadavky, Nás Kontaktujte.